Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Köprülü Kanyon

Köprülü Kanyon hakkında daha fazla bilgi!!

Zamanın mükemmel bir şekilde geçmeniz ve Antalya yaz tatili günlerinde farklı aktivitelere katılarak daha güzel zaman geçirmeniz için sizlere Antalya gezilecek yerleri hakkında bilgi vermeye devam ediyoruz. Doğanın en güzel görünümünü üzerinde barındıran şehir, merkezi, koyları, adaları ve köyleriyle oldukça güzel bir yerdir.

koprulu kanyon rafting

Bir de doğal güzelliklere sahip olması, tatil günlerinde zaman geçirmeyi daha da ideal bir yer haline gelmesini sağlıyor. Antalya gezilecek yerler arasında yerini koruyan Köprülü Kanyon da yine tatil günlerinizin daha keyifli hale gelmesini sağlayacaktır. Isparta-Sütlüce ilçesinden başlayarak, Antalya’da denize dökülen Köprülü Kanyon, rafting için en uygun yerlerden biridir. Özellikle Mayıs-Ekim ayları arasında yerli ve yabancı turistlerin en çok uğradıkları bölgelerden biri haline gelen kanyonda güzel zamanları değerlendirmek adına birbirinden farklı aktivitelere katılabilirsiniz.

koprulu kanyon

Antalya gezilecek yerleri hakkında bilgi ve fikir sunduğumuz sitemizde, zamanınızı daha iyi değerlendirmeniz ve doğal güzellikleri daha yakından incelemeniz için gerekli bilgileri sizlere sunmaya devam edeceğiz. Antalya gezilecek yerler, Antalya otelleri ve Antalya’da ne yenilmesi gerektiği hakkında kapsamlı bilgilere yer verdiğimiz sitemizde, tüm yönleriyle yaz tatilini değerlendirmenin ayrıcalıklı yönleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Köprülü Kanyon güzelliklerini yerinde inceleyerek, yaz tatilinde daha renkli zaman geçirmenin mutluluğunu sizlere sitemizden sunuyoruz. En güzel günlerin sizinle olmasını dileriz. rafting'de yapabilirsiniz ayrıca bu muhteşem kanyon'da..