Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Göldere Şelalesi

Bartın’ın güzel noktalarını değerlendirerek gezi günlerinizi beklediğinizden daha iyi bir halde geçirebilirsiniz. Bunun için de isabetli yerlere gitmeniz gerekiyor. Göldere Şelalesi, tam da böyle bir yer.

Doğal ve tabiat güzellikleriyle göz dolduran bir yer olan Bartın, Batı Karadeniz’in en güzel yerlerinden biridir. Küçük ve şirin bir yapıya sahip olan il, şelalelerin ve vadilerinin güzellikleriyle de görenleri kendine hayran bırakıyor. Burada geçireceğiniz zamanlarınızı daha keyifli hale getirmek ve sessiz bir ortamda, huzuru bulmak için Göldere Şelalesi’ni mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Göldere Şelalesi

Bartın gezilecek yerler arasında kendini en çok gösteren ve adeta bir mıknatıs gibi kendine çeken Göldere Şelalesi, bütün bir güzelliği ve çevresindeki doğal alanlarıyla misafirlerin en çok beğendikleri yerlerdendir.

Göldere Şelalesi

Bartın, Gideros Koyu ile şelaleleri, dağları, tarihi yerleri ve turistik alanlarıyla tercih edilen bir yerdir. Burada geçireceğiniz zamanlarınızın çok keyifli bir hal alması için sitemizden Bartın otelleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşarak rezervasyon kolaylıklarından yararlanabilirsiniz.