Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Konyaaltı Plajı

Antalya güzelliklerini incelerken, sahil ve plaj güzelliklerini anlatmadan elbette olmayacaktır. Yerli ve yabancı turistlerin her yaz sezonunda tercih ettikleri yerlerden biri olan Konyaaltı Plajı, yüzmek için oldukça ideal yerlerden biridir. Yazın eğlenceli yönünü yakalamak, elde etmek istediğiniz keyfe en iyi şekilde ulaşmak ve aradığınızı elde etmenin kolaylıklarına sahip olmak için burayı mutlaka değerlendirmenizi öneriyoruz.

konya altı plajı

Konyaaltı, Antalya’nın en kalabalık ilçelerinden biridir. 106 bin nüfusu ile dikkatleri üzerine çeken ilçe, farklı tatil beldeleriyle de dikkatleri üzerine çekmektedir. Ancak turizm dünyasından söz edilecek olursak, plaj kesimi en çok değerlendirilen yerlerden biridir. 3 KM. uzunluğunda bir sahil şeridine sahip olan Konyaaltı plajı, ince kumlu olmasından ve güneşin en iyi gördüğü yerlerden biri olmasından dolayı çok fazlasıyla tercih edilen yerlerden biridir. Antalya gezilecek yerler arasında en görülmeye değer güzelliklere sahip olan plaj, çevresinde yer alan alışveriş mağazaları, kafeterya ve restoranlar tüm zamanınızı burada değerlendirmek için oldukça elverişli alternatifler arasında değerlendirilebilir.

konya altı beach

Zamanınızı güzel bir şekilde geçirmek, aradığınız keyfi en iyi şekilde bulmak ve sevdiklerinizle bir arada yaz aylarının güzelliklerine sahip olmak için yapmanız gereken tek şey sitemizden Antalya otelleri veya konyaaltı otelleri hakkında fikir almak olacaktır. Butik oteller, lüks oteller ve ekonomik oteller konusunda sizlere sunduğumuz kolaylıkları değerlendirerek yazın keyfini en iyi şekilde yaşama imkanlarına ulaşabilirsiniz. Konyaaltı plajı farkıyla güzel bir yaz mevsimi geçirmeyi siz de çok beğeneceksiniz.