Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Alaçatı Evleri

Ülkemizin tatil beldeleri adına en çok tercih edilen ve turizm dünyasının üzerinde en çok durduğu yerlerden biri de İzmir Çeşme’dir. Çeşme, doğal güzellikleri, bol oksijeni, denizi ve güneşiyle meşhur olduğu kadar bir de tarihi alanlarıyla da kendinden söz ettiren bir yerdir. Özellikle bilinen ve en çok ziyaret edilen yerlerinden biri de Alaçatı beldesidir. Alaçatı, geçmiş dönemlerde, Rumların kullandıkları bir yerleşim alanıydı. Bağ ve şarap üretimi ile döneminde kendinden çok söz ettiren tatil beldesi, günümüzde turizm dünyasının en çok tercih ettiği mekanlardan biri haline gelmiştir. Özellikle de burada görülmesi gereken yerlerden birinin Alaçatı Evleri olduğunu ifade etmemiz gerekiyor.

Alaçatı evleri, Ege kültürünü en iyi şekilde yansıtan tatil beldelerinden biridir. Mimarisi, dokusu ve diğer yönleriyle oldukça keyif verici bir tatil yapmak isteyenlere ortak olabilecek durumda olan sokakları, sokaklarında şimdilerde turistlere hizmet veren oturma alanları, restoran ve kafeteryalar ilgi çeken noktalar arasında yer almaktadır. Zamanınızı değerlendirmek, aradığınız gibi bir tatil yapmak için Alaçatı gezilecek yerleri arasında kendinden en çok söz ettiren Alaçatı evleri ve sokaklarını incelemenizi öneriyoruz.

Keyif içinde tatil yapmak, huzur dolu günlerde sevdiklerinizle bir arada olmak ve daha fazlasına sahip olmak için tercih edebileceğiniz Çeşme Alaçatı, otelleri ve otel fiyatları konusunda da beklediğinizden daha uygun seçenekleri sizlere sunmaktadır. Sevdiklerinizle bir arada zaman geçirmenin en kolay yollarını sizlere sunmaya devam edeceğiz.