Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Alaçatı Meydanı

Çeşme Alaçatı Meydani Hakkında

Yaz tatilini değerlendirirken, sıcak havaların bunaltıcı baskınlığından korunmak, deniz, kum ve güneşin tadını çıkartmanın yanında bir de tarih kokan alanlarda turlamak için tercih edebileceğiniz en güzel yerlerden biri de İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı olan Alaçatı beldesini tercih etmektir. Burası, hem tarihi dokusu hem de modern alanlarıyla kendinden oldukça söz ettiren bir yerdir.

Taş konaklar, taş evler, eski mimariye uygun olarak yapılandırılan oturma alanları, sahil güzelliği ve doğal ortamı ile turizm dünyasının en çok konuşulan yerlerinden biridir. Alaçatı gezilecek yerleri arasında kendinden söz ettiren ve her tatilcinin buraya geldiğinde mutlaka uğradığı yerlerden biri de Alaçatı Meydanı’dır. Alaçatı Meydanı, tarihi mimarisi ile ve sıcak havasının yanında bir de sıcak insanlarıyla kendine çeken bir yapıya sahiptir.

Zamanınızı değerlendirirken, zamanın nasıl akıp geçtiğini anlamayacağınız güzellikler suna Alaçatı Meydanı, taş yapılı zemini, çevresindeki restoran, kafeterya, eğlence mekanları, oturma alanlarıyla sizi sarabilecek bir kapasiteye sahiptir. Oldukça keyifli zamanların geçmesine ön ayak olan ve güzelliklerin yaşanması noktasında ideal seçeneklerden biri olan Alaçatı Meydanı, civarlarında çok sayıda konaklayabileceğiniz otellere de sahiplik ediyor.

Yaz aylarında daha keyifli zaman geçirmenin ayrıcalıklı güzelliklerini misafirlerine sunan Alaçatı, beklediğinizden çok daha fazlasını bulabileceğiniz yerlerden biridir. En güzel şekilde konaklama, huzur içinde zaman geçirme ve daha fazlasına sahip olmak için Alaçatı gezilecek yerleri hakkında sizlere sunduğumuz bilgilerden yararlanabilirsiniz.