Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Alaçatı Plajları

Çeşme Alaçatı Plajları 

Yaz aylarında tatil yapmak isteyenlerin en büyük nedeni de elbette sıcakların bunaltıcı ortamlarından uzaklaşarak, daha serin ve daha keyifli zamanların geçebileceği sahil ve plajların olduğu bir yere gitmektir. Bu anlamda aslında ülkemizin çok zengin olduğunu söyleyebiliriz. Her bölgede plajların bulunması, plajların kişilere özel bir yermiş gibi durması detayları sayesinde, uzak yerlere gidip tatil yapmaya gerek bıraktırmıyor. İzmir’in Çeşme ilçesi ve çevresindeki tatil beldeleri de bunu en iyi şekilde sağlayan ayrıcalıklara sahiptir. Alaçatı gezilecek yerleri konusunda Çeşme’nin en zengin yerlerinden biri olmakla birlikte bir de plajları ile de yine tatilcilerin tercih edebilecekleri yerlerden biridir.

Alaçatı plajları, konum ve özellik olarak Ege bölgesinin en incelenmeye değer ayrıcalıklarını misafirlerine sunmaktadır. Kum plajları, plajlara yakın koyları sakin ve dingin deniz sularına sahip olan Alaçatı plajları, keyifle zaman geçirmek adına en ideal seçeneklerden biridir. Günümüz turizm dünyasının da bu anlamda en çok tercih ettikleri yerlerden birinin olmasının nedenini de saydığımız bu etkenlere bağlayabiliriz. Alaçatı otelleri ve gezilecek yerleri hakkında sizlere bilgi sunduğumuz sitemizde, tüm detayları ve yönleriyle tatil beldesini inceleme şansına sahip olabilirsiniz. Doğal güzelliklere halim Alaçatı plajları, tarihi mekanları ve daha fazlası hakkında sizlere bilgi vererek günlerinizin daha keyifli geçmesini sağlıyoruz. Dilerseniz görmeniz gereken Alaçatı Plajlarının isimlerini söyleyelim.

Alaçatı plaj isimler >  Ayayorgi Koyu  Alaçatı Port , Paparazi , Sola Mare , Çark Plajı , Ilıca Plajı ,Pırlanta PlajıBoyalık KoyuDalyan ve Sakızlı Koy , Dalyan Kocakarı Plajı