Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Antalya Murat Paşa Camii

Antalya Murat Paşa Camii

Tarihi eserler, deniz, adalar, koylar ve daha aklınıza gelebilecek tüm detaylara en iyi şekilde hakim olan Antalya ili, gezilmesi ve görülmesi gereken yerlerden biridir. Tarihi dokuların yer aldığı şehirde, görülmesi gereken yerlerden biri de Murat Paşa Camii’dir.

Murat Paşa Camii, 1570 yılında Osmanlılar tarafından inşa edilen bir camiidir. Selçuklu kaligrafi sanatı ile inşa edilen cami, Antalya gezilecek yerleri arasında yer almaktadır. Hem tarihi hem de ihtişamı bakımından görülmesi gereken yerlerden olan camii, tatil günlerinizi değerlendirirken daha farklı bir tatil havasının yaşanmasını sağlamaktadır. Tüm güzellikleriyle yerinde incelemelerde bulunmak, şehir kültür ve medeniyeti hakkında bilgi sahibi olmak, günlerin daha keyifli geçmesini sağlamak adına yeterli olacaktır.

Antalya gezilecek yerleri hakkında bilgi almak, otel fiyatları ve konaklama merkezleri hakkında öğrenmek istediklerinize ulaşmak için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Tüm ayrıntılarıyla tatil beldelerinin özellikleri, otelleri ve ulaşım bilgilerini sizlere ulaştırdığımız sitemiz sayesinde, daha keyifli tatil günlerini elde etme imkanına sahip olacaksınız.