Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Bedri Rahmi Koyu

Fethiye-Göcek gezilecek yerleri hakkında bilgileri sizlere sunduğumuz sitemizi inceleyerek tatil günlerinizin daha keyifli geçmesini sağlayabilirsiniz. Saklı cennet gibi olan koyları, kumsal ve plajları, tatil günlerinizi değerlendirirken çok daha farklı güzellikleri inceleme fırsatını sizlere sunacaktır. Fethiye’de dikkatleri üzerine çeken güzelliklere sahip olan Göcek, kendi başına incelenmeye değer yerlerden biridir. Özellikle de koyları bakımından ünlü olan bölgede, herkesin kendine göre bir tatil planı yapmasının mümkün olduğunu söylemek gerekiyor. Gerek tarihi anlamda, gerekse de görülmesi gereken yerleri bakımından güzellikleri üzerinde taşıyan Göcek’te en çok görülmeyi hak eden yerlerden biri de Bedri Rahmi Koyu’dur.

Bir dönemlerde Taşkaya Koyu olarak bilinen Bedri Rahmi Koyu, şairin 1974 yılında koya gelerek büyük bir kaya üzerine çizdiği resimden sonra, kendi adıyla anılmaya başlamıştır. Koy, tarihi anlamda olduğu kadar doğasıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Bir yandan denizin mükemmel dokusunu görebileceğiniz koyda, bir yandan da yeşilin her tonuyla tanışacaksınız. Mükemmel bir doku, farklı güzellikler ve görülmesi gereken yerleriyle, dikkat çeken bir güzelliğe sahip olan Bedri Rahmi Koyu, tatil günlerinizin daha da keyifli geçmesini sağlamada oldukça etkili olacaktır.

Sevdiklerinizle bir arada zaman geçirirken, huzurun da sesini dinleme fırsatını misafirlerine tüm yönleriyle sunan Bedri Rahmi Koyu’na mavi yolculuk turları ile gidebilir ya da www.maviyolculuk.net adresinden özel bir tekne kiralayarak da ulaşabilirsiniz.