Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Bitez Plajı

Bodrum Bitez Plajı 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı olan Bitez Plajı, tatil günlerinde değerlendirilmesi gereken güzellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Mavi Bayraklı halk plajı olan Bitez, yaz tatillerinde yerli ve yabancı turistlerin en çok uğradıkları yerlerden biridir. Denizinin saf ve berrak olması, çevresinde çok sayıda restoran, bar ve eğlence mekanının bulunmasından dolayı oldukça tercih edilen bir yerdir. Bodrum’a 8 KM. uzaklıkta yer alan plaj, 2002 yılından 2013 yılına kadar Mavi Bayrak ödülü alan bir plajdır.

Bodrum tatil günlerinin değerlendirilmesinde mutlaka görülmesi ve keyfinin çıkartılması gereken yerlerden biri olan Bitez Plajı Bodrum ile keyifli günlere ulaşmanın tadını en iyi şekilde çıkartabilirsiniz. Özellikle de deniz keyfini daha yakından yaşamak isteyenler için en ideal yerlerden biri olduğunu söyleyebileceğimiz Bitez Plajı, ailece tatil yapabileceğiniz bir yerdir. Havaalanına 86 KM. uzaklıkta yer alması da ulaşım noktasında rahat etmenizi sağlayacaktır. Tatil, eğlence, su sporları ve doğal güzellikler adına görülmesi gereken yerlerden biri olan Bodrum Bitez Plajı, yaz aylarında sizin de tercihiniz olması gerekiyor.

Bodrum gezilecek yerleri arasında yer alan ve her sene yüz binlerce turistin, deniz keyfine ortaklık eden Bitez Plajı, 200 metre uzunluğu, 10 metre genişliği ile Bodrum’un en güzel plajlarından biridir. Keyfine doyum olmayan deniz, kum ve güneş eğlencesi ile elde etmek istediğiniz tatil keyfine rahatlıkla ulaşabilir ve Bitez Oteleri'ni listeyebilirsiniz.