Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Bodrum Anfi Tiyatrosu

Bodrum gezilecek yerleri arasında değerlendirilme yapılırsa, herhalde en çok görülmek istenen yerlerden birinin Bodrum anfi tiyatrosu (antik tiyatro, Amphitheatre) olduğunu söylemek gerekiyor. Tarihi uzun bir geçmişe dayanan antik tiyatro, 13,000 kişilik kapasitesiyle, her sene çok değişik konserlerin düzenlendiği bir yerdir. Bodrum gecelerini yaşamak isteyenler için de ideal bir seçenek olan Amphitheatre, Göktepe dağının güney eteklerindeki bu tiyatro, Anadolu'nun en eski tiyatrolarından olma özelliğiyle de turizm dünyasının dikkatlerini üzerine çekiyor. Farklı turların ve etkinliklerin buraya günü birlik olarak düzenlenmesi, daha fazla kişinin görmesini sağlamaktadır.

Keyifli bir yaz tatili geçirmek isteyenler için en ideal seçenekleri arasında yer alan Amphitheatre (Bodrum Anfi Tiyatrosu), Klasik çağdan kalan bir yerdir. Anadolu’nun en eski tiyatrolarından biri olma özelliğini de taşıyan antik tiyatro, bir grup gurup Türk tarafından 1960 yıllarında yeniden restore edilmiştir. Dünya Mirasları Listesi (UNESCO)’da yer alan tiyatro, gezi günlerinizin en keyifli yönlerini misafirlerine sunuyor.

Tüm güzellikleriyle yerinde incelenmeye değer olan Amphitheatre, Bodrum tatili günlerinizde mutlaka listesiniz arasına almanız gereken yerlerden biridir. Antik yapısı, modern tasarımları ve turizm dünyasının odak noktası halinde olan antik bu yeri mutlaka görmenizi öneriyoruz.