Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Bodrum Kargı Koyu

Camel Beach (Kargı Koyu)

Bodrum gezi günlerinin daha keyifli bir hale gelmesi adına Bodrum gezilecek yerleri hakkında bilgi sahibi olmanız en önemli etkenlerden biri olacaktır. Keyifle tamamlayacağınız bir Bodrum turu günlerini daha şık hale getirecek bir güzellikten daha sizlere söz etmek istiyoruz. Burası Camel Beach, diğer adıyla “Kargı Koyu” Bodrum’da gezilecek yerler arasında kendinden en çok söz ettiren bu yer hakkında edineceğiniz bilgiler sonucunda, tatil planınızı yapmış olsanız bile fikrinizi değiştirerek bu Bodrum tatil beldesinde tatil yapmaya karar vereceksiniz.

Bodrum Kargı Koyu (Camel Beach)

Deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini en iyi şekilde nerede yaşayabileceğinizi merak ediyorsanız, tek ifadeyle Kargı Koyu olduğunu ifade edebilirim. Tekne imalatında da biraz kendinden söz ettiren bu tatil beldesi, farklı güzelliklere sahip bir yerdir. Denizini anlatmak için doğrusu çok düşünmek gerek. Çünkü ancak yaşanarak anlaşılabilecek berraklığa sahip olan denizde, keyifli yaz günlerinin tadını çıkartabilirsiniz. Adını deve turlarının yapılmasından dolayı alan koy, plajıyla da misafirlerine unutulmaz bir yaz tatili keyfini sunuyor. Farklı yönleriyle değerlendirilebilecek güzelliklere sahip olan Camel Beach, denize 100 metre mesafede olmasıyla da yine yaz aylarında değerlendirilebilecek en güzel yerlerden biri olma özelliğine sahiplik ediyor.

Aradığınız gibi bir tatil, beklediğinizden daha güzel geçen zamanlar, su sporları ve aktiviteleri konusunda elde etmek istediğiniz ayrıcalık ve daha fazlasına sahip olan Bodrum Kargı koyu, gezi ve yaz tatili günlerinizde en iyi şekilde sizleri ağırlayacaktır. Bodrum otelleri konusunda tercih yaparken koya yakın bir yerde olmaya özen göstermenizi öneriyoruz. Ya da Bodrum’da tekne turu yapan www.maviyolculuk.net/bodrum firmalardan yararlanarak en iyi şekilde yerinde incelemenizi tavsiye ediyoruz