Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Bodrum Windmills (Yel Değirmenleri)

Bodrum Windmills (Yel Değirmenleri)

En güzel yönlerini değerlendirerek yaz aylarının keyfini çıkartmak istediğinizde sitemizden, tatil beldeleri hakkında gerekli fikirleri alabilirsiniz. Bodrum tatil beldesinin günümüzün en çok tercih edilen yerlerden biri olduğunu ifade ederken, Bodrum gezilecek yerleri konusunun buna en büyük etken olduğunu söylemek gerekiyor. Tarihi, doğası ve denizi ile görülmeye değer güzelliklere sahip olan Bodrum yarımadasında yer alan Windmills (Yel Değirmenleri), Bodrum tatil günlerinde mutlaka görülmesi gereken yerlerden biridir.

Bodrum Windmills (Yel Değirmenleri) Yalıkavak

Bodrum şehir merkezine 18 KM. uzaklıkta yer alan yel değirmenleri, meşhur Yalıkavak bölgesinde yer almaktadır. Denize ve plaja olan yakınlığı ile bilinen bu bölge, turistlerin en çok üzerinde durduğu yerlerden biridir. Yalıkavak Limanı civarlarında bulunması, daha fazla uğrak bir yer olmasını sağlamaktadır. Bir de liman çevresinde çok sayıda bar, kafeterya ve restoranın bulunması da yine Windmills (Yel Değirmenleri)’i görmeye değer kılıyor.

Sahilin iç kesimlerinde yer alan restoranlarda, deniz ürünleri, yerel yemekler ve ulusal mutfak lezzetlerini değerlendirebilirsiniz. Oldukça güzel ve görülmeye değer yerlerden biri olan Yalıkavak, Bodrum gezilecek yerleri arasında en çok görülmeye değer yerlerden biridir. Farklı bir atmosfer, değişik bir hava ve tatil günlerinde en keyifli yönleri değerlendirmek adına tercih edebileceğiniz tatil beldesinde çok farklı zamanlara ulaşacaksınız.