Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Düden Şelalesi

Tatil bölgeleri adına söylenmesi gereken en önemli yerlerden biri de Antalya’dır. Birçok yönüyle tatilcilerin en çok uğradıkları yerlerden olan Antalya, tarihi mekanları, turistik alanları ve gezilmesi gereken yerleriyle oldukça kendinden söz ettiren bir yerdir.

Turizm dünyasında ayrı bir yere sahip olan Antalya’da gezilecek yerler arasında en çok tercih edilen yer ise Düden Şelalesi’dir. Kepez Hidroelektrik Santrali’nde “Düdenbaşı” denen yerden çıkan şelale, Düden Çayı boyunca uzanır ve burada iki kolay ayrılır. Antalya şehir merkezine 10 KM. uzaklıkta yer alan Düden şelalesi, doğal görünümüyle adeta cennetten düşen bir parça görünümündedir. Diğer bir kolu Lara’ya doğru uzanan Düden şelalesi, Lara merkezine 8 Km. uzaklıkta yer almaktadır. Oldukça güzel ve görkemli bir yapıya sahip olması, turistlerin dikkatlerini bu bölgeye vermelerinde en büyük etkiyi sağlamaktadır.

Keyifli bir tatil ve Antalya gezilecek yerleri ile ilgili bilgi almanın doğru adresi sitemizde, geniş detaylara yer vererek, daha net bilgilere ulaşmanızı sağlıyoruz. Tüm yönleriyle incelenmesi gereken tatil beldelerinden olan Antalya hakkında, Antalya otelleri hakkında gerekli bilgileri sizlere sunarak, keyifli bir tatilin daha farklı yönlerini değerlendirme kolaylığını sizlere sunuyoruz. Düden şelalesi güzelliklerini görmek ve daha yakından tanımak için tur firmalarının düzenledikleri günü birlikte seferlere dahil olabilirsiniz. En güzel yönleriyle tatilinizin daha da keyifli hale gelmesini sağlayacak Düden şelalesi, Antalya gezilecek yerleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.