Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Dutlu Kahve

Alaçatı'da Dutlu Kahve içilir.

Tatil günlerini değerlendirirken, beldenin en güzel yerleri hakkında bilgi sahibi olmak, daha güzel zaman geçirmek ve farklı yönlerini incelemek adına oldukça keyif verici durumlardan biridir. İzmir’in Çeşme ilçesi, turizm dünyasının üzerinde en çok durdukları yerlerden biridir. Burada da tabi ki tarihi dokulara sahiplik eden ve turizm dünyasının yönelişinin her geçen sezon daha fazla olan Alaçatı tatil beldesi konuşulmaya değer yerlerden biridir. Alaçatı, taş yapılı sokakları, taş konakları ve tarihi eserleriyle kendinden söz ettirmeyi hak eden yerlerden biridir. En güzel yönleri ise sıcak insanlarının sıcak muhabbetleridir. Bu güzelliklere ek olarak bir de farklı bir ayrıcalık sunan Dutlu Kahve de misafirlerini en iyi şekilde ağırlayarak Alaçatı güzelliklerini yerinde yaşamalarını sağlamaktadır.

Keyifle geçireceğiniz zamanlarda, aradığınızdan çok daha fazlasını elde etmek, misafirleriniz varsa bir arada zaman geçirmek için Dutlu Kahve, seçmeniz gereken en ideal mekanlardan biridir. Yemek lezzetleriyle Ege yöresinin unutulmaz damak tadını sunan Dutlu Kahve, Alaçatı gezilecek yerleri arasında da ilk sıralarda olması gereken bir mekandır.

 

Aradığınız gibi bir tatil, bulmak istediğiniz eğlenceli yönler ve daha fazlasına sahip olmayı sunan detaylarıyla turizm dünyasının dikkatlerini üzerine çeken Dutlu Kahve, Alaçatı tatil günlerinde uğramanızı önerdiğimiz yerlerden biridir. Tüm detaylarıyla incelenebilecek ve görülebilecek bir konumda olması da ayrıca yolunuzun düştüğünde mutlaka uğramanızı gerektiren detaylardandır. aşağida iletişim numarası belirtilmiştir 

 

Dutlu Kahve Telefon:(0232) 716 8384