Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Hıdırlık Kulesi

Antalya Hıdırlık Kulesi hakkında bilgiler.

Tatil günlerinin daha da renklenmesi, görülmesi gereken yerler hakkında bilgi edinerek daha fazlasına sahip olunması adına sitemizden sizlere Antalya gezilecek yerleri hakkında bilgi vermeye devam ediyoruz. Günümüz turizm dünyasında oldukça dikkat çeken güzelliklere sahip olan, doğası, denizi ve tarihi eserleriyle dikkatleri üzerine çeken Antalya’da gezilecek yerler arasında bulunan Hıdırlık Kulesi, tatilinizin daha keyifli geçmesini sağlayacaktır.

Hıdırlık Kulesi manzarası

Hıdırlık Kulesi, 14 metre yüksekliğinde, alt kısmı kare, üst kısmı silindir şeklinde yapılmıştır. Daha önceki dönemlerde, deniz feneri ve limana gelen gemileri gözetlemek için kullanılan kule, bugünün turizm dünyasında oldukça dikkat çeken yerlerden biri halindedir. 2. Yüzyıllardan kalma olan Antalya Hıdırlık Kulesi, gezilip görülmesi gereken yerlerin başında gelmektedir.

Yaz aylarını daha keyifli bir şekilde geçirmek, sükunet, huzur, deniz keyfi ve tarihi eserleri daha yakından incelemek için sitemizden Antalya Pansiyonları, Antalya genel bilgiler ve daha fazlasını incelemeniz etkili olacaktır. Görülmesi gereken güzellikler hakkında fikir sunduğumuz sitemiz ile yaz aylarının daha eğlenceli ve daha farklı geçeceğini siz de göreceksiniz.