Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
İnlice Plajı

Fethiye, görülmesi gereken yerleri bakımından ve tatil seçenekleri anlamında oldukça zengin olan bir yerdir. Özellikle de bazı bölgelerinde hissedilir güzelliklerin olması, bölgenin daha fazla tercih edilmesindeki en büyük nedenlerdendir. Göcek tatil beldesine 5 KM. uzaklıkta yer alan İnlice plajı, tatilcilerin uğradıkları ve en güzel şekilde zaman geçirdikleri yerlerden biridir. Aracınızla ya da Belediye binasının önünden kalkan toplu taşıma araçlarıyla ulaşabileceğiniz İnlice Plajı, gördüğünüz diğer plajlardan çok daha farklı bir görünüme ve havaya sahiptir.

Göcek’ten çıkıp İnlice Plajı’na doğru hareket ettiğinizde, yakınlarına yetiştiğinizde bile farklı bir havayla karşılaşacaksınız. Havanın çok sıcak olmasının yanında, İnlice plajı oldukça serin bir yerdir. çevresinde çok sayıda çam ağaçları bulunan plajda akşam saatlerinde bir gezi düzenlemiş iseniz doğanın enfes kokusu sizi de mest edecek demektir. Kekik kokusunun yayıldığı akşam saatlerinden, sabahın ilk saatlerine kadar bu kokuyu sineceksiniz. Oldukça renkli, doğanın tüm atmosferine hakim yönleri ve daha fazlasına sahip olan İnlice Plajı, yaz tatilinizin daha keyifli geçmesi adına Göcek’te gezilecek yerler arasında bir yerdir.

Saklı cennet gibi duran Göcek koyları ve plajları, her biri ayrı ayrı zaman geçirmek için ideal olan yerlerdendir. Dilediğiniz gibi bir tatil, aradığınızdan daha fazla seçenek ve elde etmek istediğiniz güzelliklere sahip olmak için tercih edebileceğiniz İnlice Plajı'da saydığımız detaylar arasında yer almaktadır.