Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Marmaris Beach (Marmaris Plajları)

Marmaris Beach (Marmaris Plajları)

Marmaris Plajları Hakkında Bilgilendirme

Yaz günlerinde tatil yapmak isteyenlerin en büyük arzusu, kendilerine göre bir plaj bulmaktır. Gerçekten de yaz aylarının hem keyifli hem de en sıkıcı yönlerinden biri de plajlar konusudur. Genellikle dolu olan plajlarda, insanlar rahat edemezler. Bu nedenle de alternatif seçenekleri aramak durumunda kalırlar. Marmaris, gezilmesi ve görülmesi gereken yerler bakımından oldukça zengin olan bir ilçe olmakla birlikte bir de plajları konusunda da tercih sıralamasında ilklerdendir.

Bunun nedeni, çeşitli plajlara sahip olmasıdır. Deniz, kum ve güneş üçlüsünü yakalamak isteyenler için birbirinden farklı alternatiflerin sunulduğu ilçede, ailece ya da dostlarınızla birlikte zaman geçirebileceğiniz, doğal güzellikler arasında kalarak bir yandan da denizin keyfini çıkartabileceğiniz çok sayıda plaj yer alıyor.

Marmaris Plajları, zengin görünümlü doğal güzellikleri, çevresinde çok sayıda restoran, kafeterya, bar ve eğlence merkezlerinin olmasıyla da bilinen yerlerdir. Herkesin kendine göre uygun bir plaj bulabileceği bir yer konumunda olması, tatil günlerinin genel olarak bu bölgede yapılmasında da büyük etki yaratıyor. Marmaris gezilecek yerleri konusunda da kendini gösteren plajlar, keyifli tatil günlerinin değerlendirilmesinde ivediyle incelenmesi gereken alanlardır.

Marmaris Plajları (Marmaris Beach):

Marmaris Halk Plajı, Uzunyalı Plajı, İçmeler Plajı (8 KM.), Turunç Plajı (21 KM.), Kleopatra Plajı - Sedir Adası (Cedrae) (16 km.), Kumlubük Plajı, Orhaniye - Kızkumu Plajı, Cennet Adası Plajı, Günnücek Plajı, Çiftlik Plajı, Boncuk Koyu Plajı.

Her birinin kendine göre bir güzelliği, farklı değerlendirilmesi gereken eğlenceli yönleri bulunmaktadır. Bazılarına tur firmalarının düzenlediği etkinliklerle gidebilir, bazılarına ise çok yakın mesafede olacağınız için yürüme mesafesiyle bile ulaşabilirsiniz. Renkli bir tatil, keyifle geçen yaz aylarını değerlendirmenin en kolay yolunu tatilcilere sunan Marmaris, hayal ettiğinizden çok daha fazlasını sizlere sunacaktır.