Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Netsel Marmaris Marina

Marmaris Netsel Marina Güzelliği

 

Güzellikler diyarı Marmaris’i gezerken dikkatimi çeken en büyük detay marinası oldu. Marmaris Marina, yatların uğradığı yerlerden biri olsa da aslında çevresindeki doğal güzellikleriyle mutlaka görülmesi gereken yerlerden biridir. Mavi deniz suları ile çevrili olan Marmaris Marina, Doğu Akdeniz’in en prestijli marinalarından biridir. Tur firmalarının özellikle bu alanı tercih etmelerinin birçok nedeninin olduğunu söylememiz gerekiyor.

Birincisi çevresindeki doğal güzellikler, ikincisi turistlerin bu bölgeyi çok fazlasıyla tercih etmeleri ve en büyük sebebi de marina çevresinde çok sayıda balık restoranları, yerel ve ulusal yemek restoranları bulunmaktadır.

Yaz aylarını bu çevrede değerlendirenlerin çok daha şanslı olduğunu söylememiz gerekiyor. Düzenlenen günlük tur gezileri, su sporları ve yaz eğlencesi adına aranan tüm detayların burada bulunması, Marmaris tatil günlerinin daha keyifli hale gelmesini sağlamaktadır. Berrak denizin hakim olduğu bölgenin çevresinde çok sayıda tarihi eserlerin de bulunduğunu ifade etmemiz gerekiyor.

Doğrusu gezilip görülmesi gereken nadide yerlerden biri olduğunu söyleyebileceğim marina, bir de tarihi olarak da incelenmesi gereken yerlerden biridir. Uzun bir döneme tanıklık eden ve aynı zaman geçirdiği tüm egemenlikler için de önemli bir konumda olan Marmaris Marina’yı mutlaka gezi notlarınız arasına almanızı öneriyorum ve aynı zaman'da Marmaris Gulet kiralama hizmetlerin'den yararlanabilirsiniz

Adres :Sarıana mah. M.Münir Elgin Bulvarı No:38/2 Netsel Marmaris Marina / MUĞLA 
Telefon: +90 252 412 2708 
Faks: +90 252 412 5351