Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Pamukkale Şifalı Suları

Denizli denince akla ilk gelen yer Pamukkale’dir. Şifalı suları ile dünya turizminde önemli bir yere sahip olmayı başaran Pamukkale, antik değerleriyle de gezilesi bir yerdir.

Pamukkale, şifalı su kaynakları ile bilinen bir yerdir. Dünyanın her yerinden senenin her mevsiminde öbek öbek insanlar akın eder buraya. Gördüğünüzde zaten nedenini çok daha iyi anlayacaksınız.

Pamukkale Şifalı Suları

Pamukkale Şifalı Suları, eski Hierapolis kentinin bulunduğu yerde bulunmaktadır. Denizli il merkezine 18 KM. mesafede yer alması da ulaşım açısından oldukça kolaylık sağlamaktadır. Kalp, damar sertliği, tansiyon, romatizma, deri, göz, raşitizm, felç, sinir ve damar hastalıkları gibi sık görülebilen hastalıklara iyi gelen sular, ılık şekilde de içilmektedir. Ilık içildiğinde, mide, bağırsak hastalıkları üzerinde etkili olduğu raporlarla sunulmuştur.

Pamukkale Şifalı Suları

Denizli gezilecek yerleri listenizi hazırlarken ilk sıraya almanız gereken Pamukkale Şifalı Suları, bir tatilden çok daha fazlasını yaşayabileceğiniz ve sunduğu güzellikleriyle memnun kalabileceğiniz bir yerdir. Pamukkale Truzim ile daha ucuza ulaşım sağlayabilirsiniz.