Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Rabbit Island Gumusluk

Muğla’nın 13 ilçesinden biri olan Bodrum, kendi başına anlatılmaya değer güzelliklere sahip olan bir yerdir. Gezilip görülmesi gereken yerleri, tatil köyleri, otelleri ve doğal güzellikleriyle ayrı ayrı incelenmeye değer güzelliklere sahip olan Bodrum’un en güzel yerlerinden biri de Gümüşlük (Rabbit İsland)’tır.

Batık şehrin kalıntılarını incelemek, yazın sıcak günlerinden kaçarak daha serin bir yerde zaman geçirmek için en ideal yerlerden biri olan Gümüşlük, aynı zamanda Tavşanlı adasına ulaşmada da kullanılan bir güzergahtır. Bodrum gezilecek yerleri arasında kendinden en çok söz ettiren Gümüşlük, eşsiz doğal güzellikleriyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan yerlerden biridir. Antik bir yapısı, ortaçağa uzanan yönü ve denizin eşsiz keyfini sunan ayrıcalıklarıyla değerlendirilmesi gereken yerlerden biri olduğunu söyleyebileceğim Rabbit İsland, yerli ve yabancı turistlerin yaz aylarında Bodrum’da en çok tercih ettikleri yerlerden biridir. Gümüşlük otelleri ve tur firmalarının ada üzerinde yaptıkları turları değerlendirerek keyifli zamanları en iyi şekilde değerlendirme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Güzellikleri saymakla bitmeyen Gümüşlük adası, tüm yönleriyle incelenmeye değer Bodrum gezilecek yerleri arasındadır. Yaz aylarında tatil planınız eğer Bodrum yarımada üzerinde ise mutlaka gidip görmenizi önerdiğimiz yerlerden biri olduğunu ifade etmek istiyoruz. Daha keyifli bir yaz tatili, aradığınız eğlencelerin tamamını bulmak adına farklılıklar ve en iyisine sahip olan belde, sizin de tercihleriniz arasında olması gerekiyor. Tüm güzelliklerini daha yakından incelemek için tatil günlerinizi Bodrum’da değerlendirmenizi öneriyoruz.