Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Tekeli Lala Mehmed Paşa

Tekeli Lala Mehmed Paşa

Tekeli Lala Mehmed Paşa hakkında detaylı bilgiler

Antalya tatil günlerini değerlendirirken daha farklı yerleri görme fırsatını değerlendirdiğinizde tatilinizin daha da keyifli geçeceğini göreceksiniz. Tarihi yerler bakımından da oldukça zengin olan şehirde, dikkatleri çeken yapılardan biri de Tekeli Lala Mehmed Paşa Camii’dir. Antalya Kalesi’nin yanında, Saat kulesinin arka tarafında yer alan camii, yüksek bir kasnak üzerinde yükselen kubbesi, doğu- batı ve güney yönlerden birer yarım kubbe ile desteklenirken kuzey yönde üç kubbe bulunmaktadır. İhtişam ve görünüm bakımından bölgeye renk katan camii, Antalya gezilecek yerleri arasında yerini korumaktadır.

Tekeli lala mehmet paşa Camii

Antalya yaz tatili günlerinde ya da diğer zamanlarda, değerlendirebileceğiniz güzellikleri daha yakından incelemek ve tanımak için sitemizi incelemeniz yeterli olacaktır. Birbirinden farklı mekanlar, tarihi eserler ve görülmeye değer güzelliklere sahip olan Antalya, turizm dünyasının en çok ilgilendiği yerlerden biridir. Tekeli Lala Mehmed Paşa Camii de bunlardan biridir. Keyifli bir yaz tatili, farklı bir ayrıcalık ve aradığınızdan daha güzel bir tatil zamanı geçirmek için Antalya otelleri ve diğer konularda sizlere sunduğumuz bilgileri sitemizden inceleyebilirsiniz.

Antalya gezilecek yerleri hakkında kapsamlı bilgilere yer verdiğimiz sitemiz ile tatilinizin daha keyifli geçecek. Huzur, sükunet ve diğer yönleriyle şehrin tüm detayları hakkında kapsamlı bilgileri edindikten sonra tatil planlarınızı yapmanızı öneriyoruz.