Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Yedi Pınar (Epta Piges)

Yedi Pınar (Epta Piges)

Rodos adası denince nedense aklıma doğal yaşamdan başka bir şey gelmez  Gerçekten de öyledir.

Rodos Antik Kenti’nin her bir alanı kendi başına mükemmel bir yapıya sahiptir. Tatlı su kaynakları, vahşi yaşam alanları, tarihi ve turistik yerleri ve daha aklınıza gelebilecek tüm yönleriyle değerlendirilmeye değer yönlere sahip olan ada, gezilecek yerleriyle de dikkatleri üzerine çekmektedir. Tatil planı yaparak Rodos Adası’nda uzun bir süre kalacaksanız mutlaka görmeniz gereken yerlerden biri de Yedi Pınar’dır.

Yedi pınar gol içi

Yedi Pınar, çiftçilerin yararlandıkları tatlı su kaynağıdır. Tabi sadece çiftçiler bundan yararlanmıyor. Aynı zamanda doğanın sahipleri hayvanlar da bu sudan faydalanıyorlar. Turistlerin oldukça ilgisini çeken bu yer, yüzyıllardır varlığını koruyan bir pınardır. Yedi Pınar’da bir de döneminde İtalyan Mühendislerin suyu kontrol altında tutmak için yaptıkları yapay göl bulunmaktadır. Tabi aradan geçen uzun yıllar sayesinde burası da artık Yedi Pınar bölgesinin bir parçasıymış gibi bir hava katıyor.

Yedi pinar gölü

Rodos gezilecek yerler hakkında bilgi almak, Rodos turları ve fiyatları hakkında öğrenmek istediklerinize ulaşmak için sitemizin ilgili bölümlerini ziyaret edebilirsiniz. Tüm detaylarıyla sizlere sunduğumuz bu güzelim ortamda en iyi şekilde tatilinizi değerlendirmenin keyfini yakalayabilirsiniz.