Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Armutlu Kaplıcaları

Yalova şehir merkezine 51 KM. uzaklıkta yer alan ve her sezon doluluğuyla bilinen Armutlu Kaplıcaları, ülkemizde ve dünya genelinde bilinen kaplıcalardır.

Bir dere yatağında yer alan Armutlu Kaplıcalarının suları, 57 730C, ph değerleri 6,2 – 6,5, akış hızı ise 10 lt/sn dir. İmkan ve olanaklarıyla gelen misafirlerini karşılayan kaplıca çevresinde çok sayıda tesis bulunmakla birlikte bir de Armutlu Kaplıcalarına ait 250 yataklı bir tesis de bulunmaktadır. Bu yönünü kullanarak da zamanınızı değerlendirmede kullanabilirsiniz.

Armutlu Kaplıcaları

Kaplıca sularının sülfatlı, bikarbonatlı, klorürlü, kalsiyumlu, sodyumlu ve karbondioksitli özelliğe sahip olması, çoğu hastalık için iyi gelmektedir. Bu yönünü değerlendiren misafirlerin sayısının oldukça fazla olduğunu söylememiz gerekiyor.

Armutlu Kaplıcaları

Yalova gezilecek yerleri arasında değerlendirmenizi önerdiğimiz Armutlu Kaplıcaları ile sağlığınızı koruma altına alma keyfini yakalayabileceğiniz gibi bir de tatil günlerinizin de daha keyifli ve eğlenceli geçmesini sağlayabilirsiniz.