Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Bartın Plajları'nda Yaz Keyfi Bir Başka

Bartın Plajları'nda Yaz Keyfi Bir Başka

Batı Karadeniz bölgesinde kalan Bartın, doğal güzellikleri ve tarihi yönleriyle gezilmeyi en çok hak eden illerimizden biridir. Yaz aylarını değerlendirmek isteyenler için Bartın plajlarının sunduğu güzellik, görülmeye ve yaşamaya değerdir. 

İnkumu Plajı

Yeni bir yaz sezonuna girerken, tatil yapmak için ideal bir yer arayışı içinde iseniz aradığınız yerin sakin ve huzur dolu bir yer olmasını istiyorsanız rotanızı Bartın’a doğru çevirmenizi öneriyoruz. Yeşil alanlarıyla göz kamaştıran bir güzellik sunan il, hem tarihi bakımdan hem de yaz eğlencesinin vazgeçilmez parçalarından olan deniz keyfi bakımından tercih edilebilecek yerlerden biridir. Bartın’ın 14 Km. uzaklığında kalan İnkumu Plajı, tüm bu anlattıklarımızı tek seferde anlatabilecek yönlere sahiptir.

İnkumu Plajı, ormanların arkasına saklanmış, yeşil ve denizin turkuaz rengini en iyi şekilde sunan yerlerden biridir. Özellikle de sessiz bir ortamda denize girmek isteyenler için önerilebilecek en güzel yerlerden biridir. Sessizlik ve huzuru arayanların Bartın’da tercih ettikleri yerlerden olan İnkumu Plajı hayal ettiğinizden daha temiz, huzurlu ve sakin bir yerdir. Yaz aylarını değerlendirirken denizin eşsiz keyfine ortak olmak için mutlaka buraya bir gezi turu düzenlemenizi öneriyoruz.

İnkumu Plajı | Bartın

Güzelcehisar, Mugado, Hatipler, Kızıl Kum Plajları

Bartın güzelliklerini değerlendirmek, aradığınız huzuru bulmak ve daha güzel bir şekilde zaman geçirmek için yapmanız gereken tek şey sitemizi inceleyerek Bartın gezilecek yerleri hakkında bilgi edinmek olacaktır. Yaz aylarında şehre bir gezi düzenlemeyi planlayanlardan iseniz deniz ve plaj güzelliklerinden mahrum kalmanız elbette isabetsiz bir gezi turu olacaktır. Çünkü Bartın’ın plajları, oldukça sessiz, sakin ve huzurlu bir yapıya sahiptir.

Bartın gezilecek yerleri arasında değerlendirmenizi önerdiğimiz Güzelcehisar, Mugado, Hatipler, Kızıl Kum Plajları ile en iyi şekilde zamanınızı değerlendirme ayrıcalıklarını elde edebilirsiniz. Mükemmel dokusu, denizin sessiz huzur kokan ortamında, sevdiklerinizle bir arada geçireceğiniz zaman, hayatınız boyunca unutamayacağınız anlara tanıklık etmenizi sağlayacaktır. 

Gülcehisar Plajı | Bartın

Amasra Plajı

Turizmin ülkemizde başlangıç yeri olarak kabul edilen yer eski ismi ile "Çeşm-i Cihan Amasra"dır. Amasra plajı da tam olarak burada bulunuyor. 3,000 yıllık bir geçmişe sahip olan Bartın’ın gezilecek en güzel yerlerinden biri olan plaj, yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin hâlâ çok tercih ettikleri yerlerden biridir. Zamanınızı değerlendirmek, yazın eğlencesini çıkartmak ve daha fazlasına sahip olmak için ideal bir seçenek olacağını sizlere söylemek istiyoruz.

Amasra Plajı | Bartın

Bartın gezilecek yerleri konularını incelerken, huzur, sessizlik ve doğayla baş başa kalmanın ayrıcalıklı keyfini elde edebileceğiniz Amasra Plajı, yeşil alanları, ince kumlu plajı ve turkuaz rengi denizi ile sizin de çok beğeneceğiniz yerlerden biri olacaktır. Doyasıya güzellik, huzurun orta yeri ve yaz keyfinin nabzının attığı bir yerde buluşmak için Amasra plajı sizin de tercihleriniz arasında olsun.