Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Borabay Gölü

Amasya şehir merkezine 65 KM. Taşova ilçesine 15 KM. uzaklıkta yer alan Borabay Gölü, dört mevsim ziyaret edebileceğiniz yerlerden biridir.

Her mevsim farklı renklere bürünen göl, şehri ziyarete gelen turistlerin en çok uğradıkları yerlerden biridir. Sonbaharda dökülen ağaç yapraklarıyla oldukça romantik bir görümüme bürünen Borabay Gölü, baharın gelmesiyle birlikte yeşilin tüm tonlarını görebileceğiniz yerlerden bir yerdir. Yaz aylarında şehir halkı ve farklı yerlerden gelen misafirlerin piknik yapmak için gittikleri yerlerden bir yer haline gelen göl çevresinde, doğal güzellikler adına aradığınız tüm detayları görebilirsiniz.

Borabay Gölü

Kalabalık şehir hayatından uzaklaşarak daha sakin ve huzurlu bir yerde zaman geçirmek isteyenler için önerilebilecek en güzel yerlerden biri olan Borabay Gölü, Amasya tatili günlerinde mutlaka değerlendirmeniz gereken yerlerden biridir. Toplu taşıma araçları ya da özel aracınızla gidebileceğiniz yerde, zamanın en mükemmel anlarına tanıklık edebilirsiniz.

Borabay Gölü

Amasya’nın doğal güzellikleri ile iç içe kalmak ve huzur dolu vakit geçirmek için kesinlikle görmeniz gereken yerlerin en başında Borabay Gölü’nün geldiğini söylemek istiyoruz.