Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Cinci Han ve Hamamı

Safranbolu tarihi ve turistik yerleriyle turizm dünyasının en gözde tercihlerinden bir yerdir. gezilecek ve görülecek yerleri bakımından değerlendirilmeye değer mükemmelliklere sahip olan Cinci da yine görmeniz gereken değerlerinden biridir. Mükemmel dokusu ile 1600’lü yıllardan kalan tarihi han ve hamam, geçirdiği restore çalışmasından sonra, turizm dünyasına kapıları açılan bir yerdir.

Cinci han ve hamamı, günümüzde mimarisinden farklı olarak içerisinde kafeterya, restoran ve oturulacak yerler hazırlanarak, turistlerin gezi günlerinde değerlendirmelerine sunulmuştur. Her yönüyle incelenmeye değer güzelliklere sahip olan bu yer, Safranbolu gezilecek yerleri arasında kendinden en çok söz ettiren yerlerden biridir.

Zamanınızı değerlendirmek, sevdiklerinizle bir arada kalmak ve güzel bir tatil geçirmek için tercihleriniz arasına alabileceğiniz Safranbolu, hayal ettiğinizden çok daha fazla güzelliği sizlere sunacaktır. Sitemizden Safranbolu otelleri ve fiyatları hakkında bilgileri inceleyerek gezi günlerinizi daha da renklendirmenin keyfine ulaşabilirsiniz Butik otelleri sayfasınada ulaşabilirsiniz

Cinci han iletişim Numarası : (0370) 712 0680