Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Haccağız Köyü

Bolu’nun doğal güzellikleri arasında değerlendirebileceğiniz en güzel yerlerden biri de Haccağız Köyü’dür.

Bolu ili, güzel doğasıyla gidenleri mest eden bir yerdir. Şehir merkezi, ilçe ve civar yerlerin her birinin görülmeye değer güzelliklere sahip olması zamanın en güzel şekilde değerlendirilmesini sağlamaktadır. Bolu’ya yolunuz düşerse ya da burada tatil yapmayı düşünüyorsanız gitmenizi önerdiğimiz yerlerden biri Haccağız Köyü’dür.

Haccağız Köyü

Haccağız Köyü, Seben ilçesine 10 KM. mesafede yer almaktadır. Doğal güzellikleriyle birlikte bir de tarihi dokusuyla da dikkatleri üzerine çeken köyde ilk olarak 1293 yılında yerleşim alanı olmaya başlamıştır. Aslında o dönemler ana yerleşim merkezi olsa da günümüzde 50 kadar ev bulunmaktadır. Haccağız Köyü yakınlarında aynı ismi taşıyan yaylada zaman geçirmek aslında kendi başına bir mükemmellik sunuyor. Genelde dışarıdan gelenler de köy halkının mera olarak kullandıkları Haccağız Yaylası’nda doğa yürüyüşü, spor ve diğer aktiviteleri değerlendirmektedirler.

Haccağız Köyü

Zamanınızı en iyi şekilde geçirmenizi sağlayacak yönlere sahip olan Haccağız Yaylası, sizin de beğeneceğiniz bir yer olacaktır.