Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Kartalkaya'da Kış Keyfi

Ülkemizin popüler kış tatili yerlerinden biri de Bolu Kartalkaya’dır. Kayak merkezi olarak kullanılan Kartalkaya kayak merkezine yakın bir yerde iseniz hafta sonu için bir tatil de yapabilirsiniz.

Bolu-Ankara yolu üzerinde 28. Km’de yer alan Kartalkaya, kışın stresinden uzaklaşmak için en ideal yerlerden biridir. Teleferik, kayak pisti, arabalı kayak ya da kar üzerinde yürüme gibi aktiviteleri değerlendirebileceğiniz kayak merkezi ile zamanınızı çok daha güzel bir şekilde değerlendirmenin keyfini yakalayabilirsiniz.

Kartalkaya | Bolu gezilecek yerleri

Kartalkaya kayak merkezinde konaklama sorunu yaşamayacağınızdan emin bir şekilde aracınızı kayak merkezine doğru sürebilirsiniz. Uygun fiyatlarla konaklayabileceğiniz Kartalkaya Otelleri ile dilediğiniz kadar zaman geçirmenin mutluluğunu elde edebilirsiniz. Mükemmel bir manzara, kış aylarının popüler aktiviteleri ve daha fazlasına sahip olmak için mutlaka değerlendirmenizi önerdiğimiz yerlerden olan Kartalkaya Kayak Merkezi, Bolu gezilecek yerleri arasında ilk sırada yer alması gereken merkezlerden biridir.