Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Kazıkbeli Yaylası

Karadeniz’i gezmek, güzelliklerine tanıklık etmek, zamanı değerlendirmek ya da yaz aylarında sıcak şehrin, kalabalık ortamından sıyrılarak Karadeniz’e gitmek herhalde dinlenme ve huzur bulma adına en güzel işlerden biri olacaktır.

Aslında Karadeniz’in her ili diğerinden güzeldir. Özellikle de doğal anlamda bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Gümüşhane gezilecek yerleri konusuna devam ederken yine Karadeniz’in bilinmeyen bir güzelliğini sizlere anlatmaya çalışacağım. Burası Kürtün ilçesinin Söğütlü Köyü sınırlarında yer alan Kazıkbeli Yaylası.

Kazıkbeli yaylası

Kazıkbeli Yaylası, Söğütlü Köyü’ne 6 KM. uzaklıktadır. Şehir merkezine ise 37 KM. doğrusu böylesine muazzam bir yerde kalmak ve zaman geçirmek çok iyi gelecektir. Soğuk suları, köy yoğurdu, bakkalı, manavı, lokantaları ve konaklama ihtiyaçları için otel ve pansiyonlar. Her biri tatil zamanlarını değerlendirmek için yardımcı olan Kazıkbeli Yaylası’nın güzelliklerindendir.

Kazıkbeli Yaylası | Gümüşhane

Alt yapı sorunu da bulunmayan bu doğanın harika parçasında geçireceğiniz zamanlar hafızanızda uzun süre canlılığını koruyacaktır. Gümüşhane gezilecek yerleri arasında mutlaka değerlendirmenizi öneririm.