Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Leka Panaya Manastırı

Ayvalık tatili günlerinde değerlendirilmesi gereken farklı mekanlar ve tarihi eserler bulunmaktadır.

 

Her birinin kendine göre bir güzelliğinin olması, görülmeye değer yönlerinin olması, tatil günlerini değerlendirirken daha güzel eğlenmeyi de beraberinde getirmektedir. Ayvalık gezilecek yerler konusunda plajlarının elbette farklı bir yazıda söyleyeceğiz. Ancak tarihi eserler bakımından da zengin olan tatil beldesinde dikkat çeken bir yapıdan söz ettiren Ayvalık’ın en bilindik yerlerinden biri de Leka Panaya Manastırı’dır. Keyifle zamanınızı değerlendirebileceğiniz bir yer, gezerken beğenebileceğiniz güzelliklere sahip olan manastır, Ayvalık tatil günlerinde görmeniz gereken yerlerden biridir.

leka panaya dis gorunum

1835 yılında, zeytin ormanları arasında kurulan Leka Panaya Manastırı, ilk günden bu yana tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Özellikle de boğaza karşı olması, manastırın daha da ilgi çeken yönlere sahip olmasını beraberinde getirmektedir. Ayvalık gezilecek yerleri hakkında sizlere bilgi sunduğumuz sitemizde, bu yönünü de değerlendirerek elde etmek istediğiniz güzelliklere sahip olabilirsiniz.

Ayvalık gezilecek yerleri ve Ayvalık otelleri hakkında öğrenmek istediğinizde detaylardan çok daha fazlasına ulaşabileceğiniz sitemizde, tatil günlerinizi değerlendirirken en iyi yönlere şahit olmanın da keyfine ulaşacaksınız. Zamanınızı değerlendirmek, sevdiklerinizle bir arada kalmak ve yazın eğlenceli yönlerini değerlendirerek daha renkli bir sezon geçirmek için sitemizin yenilenen konularını incelemeye devam edin. Sizlere daha kaliteli bir tatil yapma olanaklarını sunduğumuz sitemiz sayesinde, yazın en güzel yönlerinden faydalanarak tatilinizi daha şık bir hale getirmeniz de çok rahat olacaktır.