Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Safranbolu'da Görebileceğiniz Harika Yerler

Safranbolu'da Görebileceğiniz Harika Yerler

Ülkemizde her mevsim tatil yapabileceğiniz bir yer arayışı içinde iseniz kesinlikle bunun Karabük Safranbolu olması gerekiyor.

Gerek tarihi bakımdan gerekse de görülmesi gereken yerleri bakımından oldukça zengin bir ilçe olan Safranbolu, tatil günlerinin değerlendirilmesinde en iyi fikirlerden biridir. Tarih kokan ilçenin, tarihi çarşılarını gezerken, yeşil doğasını incelerken, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile. Safranbolu gezilecek yerleri bakımından zengin olmakla birlikte sıcak insanlarıyla kuracağınız diyalog da yine tatil günlerinizde unutamayacağınız yönlerinden olacaktır. Doğal güzellikler, antik yerleşim yerleri ve kendine özgü kültürüyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Safranbolu otelleri işletmecileri, tatilinize hoş bir renk katacaktır. Dilerseniz şimdi sizlere Safranbolu gezilecek yerler hakkında detaylı bilgileri sunalım.

Safranbolu Gezi Rehberi

Safranbolu Yemeniciler Çarşısı Arastası

Safranbolu tatili günlerinde değerlendirmeniz gereken birbirinden farklı yerler vardır. Her bir yerinin kendine özgü bir tarihi, mimarisi ve dokusu bulunmaktadır. Buraları gezmeden önce sitemizden gerekli bilgileri edinmeniz en doğru seçim olacaktır. Yemeniciler Çarşısı Arastası, Safranbolu merkezinde yer alan tarihi bir çarşıdır. Burada hediyelik eşya, lokanta ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlar icra edilmektedir. Zamanınızı değerlendirirken mutlaka görmeniz gereken bu yerin, tarihi de oldukça eskilere dayanmaktadır.

Safranbolu Yemeniciler Çarşısı Arastası

Yerli ve yabancı turistlerin 4 mevsim uğradıkları yerlerden biri olan Yemeniciler Çarşısı, güzel görünümü ve doğallığıyla tatil günlerine renk katacak bir yerdir. Ulaşım açısından da sorun yaşamadan kolaylıkla gidebileceğiniz bu tarihi çarşıda geçireceğiniz zamanlar, tatilinizin keyifli ve bir o kadar da unutulmaz olmasını sağlayacaktır. Safranbolu otelleri ve fiyatları hakkında sitemizden sizlere sunduğumuz ilgili bölümleri inceleyerek tatil zamanınızı daha keyifli değerlendirmenin mutluluğuna varacaksınız.