Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Salda Gölü

Burdur gezi günlerinde değerlendirmeniz gereken en güzel yerlerden biri Salda Gölü’dür. Yeşilova ilçe merkezine 6 KM. uzaklıkta yer alan göl, turizm dünyasının da tercih ettiği yerlerden biridir.

Antalya, Denizli, Pamukkale gibi tercih edilen yerlerden düzenlenen turlarda, Salda Gölü çevresindeki tesislerde konaklama gerçekleştirilmektedir.

Salda Gölü

Denizden yüksekliği 1193 metre olan Salda Gölü’nün en güzel yönü, bataklık alanının olmamasıdır. Bu nedenle balık avlamak ya da gölde yüzmek isteyenler rahatlıkla burada zamanlarını değerlendirebilirler. Özellikle de yaz aylarında şehrin kalabalık ortamından uzaklaşarak daha rahat ve huzurlu bir yer arayanlar için oldukça keyif verici bir yer olduğunu söylememiz gerekiyor. Burdur gezilecek yerleri arasında değerlendirmenizi önemle önerdiğimiz Salda Gölü, zamanınızın en güzel yönlerini sizlere sunacaktır.

Salda Gölü

Tabiatın güzellikleri, doğanın hoş rengi ve daha fazlasına sahip olan göl, yerli ve yabancı turistlerin sürekli tercih ettikleri yerlerden biridir. Yolunuz düştüğünde ya da tatil yapmak istediğinizde bu gölü mutlaka görmenizi öneriyoruz.