Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.
Safranbolu Tokatlı Kanyonu

Şehrin kalabalığından, trafiğin gürültüsünden ve kalabalık şehir hayatından uzaklaşarak daha sakin ve daha huzurlu bir ortam arayışı içinde iseniz sizlere önerimiz, gezi rotanızı Safranbolu’ya doğru çevirmeniz olacak. Burada birbirinden farklı mekanlar ve gezilecek yerler arasında değerlendireceğiniz zamanlarınız, tüm stres ve sıkıntılarınızı atmanız için yeterli olacaktır. Safranbolu gezilecek yerleri arasında kendini gösteren Tokatlı Kanyonu, 3 kanyonun birleşmesiyle oluşan bir yerdir. doğal güzelliklerinin kişileri kendine hayran bırakması, yeşilin her tonuna rastlanılması zamanın en iyi şekilde değerlendirilmesi açısından oldukça faydalıdır.

 

Safranbolu tatil günlerinde değerlendirilme açısından en mükemmel yönleri misafirlerine sunan Tokatlı Kanyonu, 80 metre yüksekliği ile çevreyi rahatlıkla incelemenizi sağlayacaktır. UNESCO (Dünya Mirasları Listesi)’da yer alan kanyon, görülmeye değer yönleriyle tatilinize renk katacaktır. Huzur, keyif ve doğayla iç içe kalmanın ayrıcalığını turizm dünyasına sunan Tokatlı Kanyonu, Safranbolu’da görülmesi gereken yerler denince akla gelen ilk yerlerden bir yedir.

Safranbolu gezilecek yerleri, ve tarihi yerleri hakkında öğrenmek istedikleriniz için sitemizin ilgili bölümlerini ziyaret edebilirsiniz. Mükemmel zamanlara ulaşmanın ayrıcalıklarını sizlere sunarak zamanınızı daha hoş değerlendirmenize yardımcı olmaya devam edeceğiz. bu Semte Kastomunu Havalimanına Seyehat edebilirsiniz Biletbayi.com sitesinden bilet temin ederek.

Safranbolu Pansiyonları ve Butik otelleri'ni üzerinden daha uygun rakamlar ile konaklama yapabilirsiniz.