Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Otel Pazarlama Stratejileri

Otel Pazarlama Stratejileri

Otelcenneti ekibi olarak sizlere Otel Pazarlama Nasıl yapılır hakkında bilgiler vereceğiz.

Otelcenneti.com Her zaman olduğu gibi Truzim sektörün'de işletmecilerin yanında birçok otelleri gezerken işletme sahipleri arkadaşlarımız bizlere otel pazarlama ile ilgili sorunlarının olduğunu ve aynı zamanda Booking ve Acentalara komisyon ödemekten sıkıldıklarını dile getirdiler.

Öncelikle şunu belirtmek istiyoruzki Otelcenneti.com hiçbir şekilde ne ücret nede komisyon taleb eder. Otelcenneti.com'da Otelinizi kayıt ederek sisteme dahil olabilirsiniz.

 

1-) İNTERNET SİTESİ VE ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU

google optimizasyonOtel sitenizin İnternet arama motoru Optimizasyonu'na kesinlikle ihtiyacı vardır bununla alakalı çalışmalar yapıp sitenizi kullanıcı dostu bir arayüzü oluşturmanız gerekiyor. ve kaliteli bir firma ile çalışmanız gerekmektedir bu konu ile alakalı önerebileceğimiz firma KurumsalSEO.COM adresidir.  Unutmayınızki siteniz ne kadar güzel olursa olsun insanlar Rezervasyon modulu ve fiyatları göremezse hiçbir şekilde rezervasyon kolay kolay gerçekleştirmez insanların acentaları tercih etmesinin sebebi tüm bilgilerin doğru almasıdır ve en önemlelisi ''Arama motoru optimizasyonu'' olmadan sanal satış başarısı imkansızdır.

 

2-) Sosyal Medya ve Otel yorum Siteleri

 

Facebook ,Twitter ,Foursqure ve Yotube gibi sosyal mecralarda Profil edinin ve en büyük eksiğiniz bu zamana kadar yapmamışsanız sizin için büyük bir hatadir. Sosyal medya insanları ve işletmeniz için sürekli müşterilerini bir arada toplamınızı sağlar ve aynı zamanda kampanya ve erken rezervasyon firsatlarınızı ve fiyat kampanyalarını burdan kişileri bilgilendirerek bir dahaki sezon için müşterilerinizi Otelinize davet edebilirsiniz. Otelcenneti.com'da ya da Tripadvisor gibi sitelerde müşterilerinizin sizin adınıza yorum yapmalarını sağlayın. Sosyal medya profilleriniz ve yorum sitelerindeki varlığınız akrif ve dinamik olmalı.

Facebook : Hiçbir ekstra efor sarfetmeden fiyatlarınız, promosyonlarınız ve özel fırsatlarınız otelinizin Facebook sayfasında otomatik olarak güncellenip yayınlanır.

 

3-) Web Siteniz Mobil uyumlu Olmalı

 

 En sonunda oteller web sitelerini akıllı telefonlara taşımaya başladılar. Mobil uygulamaların her bağımsız otel için ihtiyaç olduğunu düşünmeyin. İşe anlaşılır, basit, otelinizin lokasyonunun kolayca tespit edilebileceği, bir görsel galeriye sahip alanla başlayın. Ardından satış ve rezervasyon motorlarına ve daha ileri seviye mobil çözümlere adım adım ilerleyin. 

 

4-)  Reklam Ajanslarını Kendiniz kullanın

 Adwords , Sosyal Medya reklamları ve aynı zamanda adclick gibi reklam ajanslarını keşfedip birebir otel sayfanızn reklamlarını hangi bölgedeyseniz kelimeleri belirleyip sadece hedef kitle arama sonuçlarındaki kelimelere yönelmeniz gerekiyor Örnek : Marmaris Otelleri , Marmaris tatil firsatları , Marmaris ucuz Oteller bu tür sık arana kelimeleri keşfedip hedef keliemelere yönelmenizi öneriyoruz şayet  KurumsalSEO.com ile çalışmaya başlarsanız size bu hizmeti verecektir. sonuç olarak acentalar'da bu şekilde sitelerinin reklamlarını yapıyor bunu sizde yapabilirsiniz! yapmanız gereken  kendinize güvenin ve kolları sıvayın

5-) Daha Fazla Trafik için Blog Yazın

Oteliniz ve hizmetleriniz hakkında düzenli olarak Tatil blog yazmak arama motoru sıralamanızı iyileştirmek ve trafiğinizi, misafirlerinizle etkileşiminizi ve rezervasyonlarınızı artırmak için internet ortamında kanıtlanmış bir çizelgedir

İlgi çekici, etkili yazılar oluşturmanızı kolaylaştıran dahili blog özelliklerine sahiptir.

7-) Otelcenneti.com Önerisi Bu konuda Nedir?

 

uyariDeğerli işletmeciler öncelikle şöyle bir gerçek varki Arama motoru Optimizasyon yaptırmak külfetle bir iştir ve bu sektör'de çok fazla paranızı kaptırabileceğiniz firmalar mevcuttur bizim önerimiz her zaman Otel işletmeci arkadaşları bir araya toplayip Otelcenneti.com Genel Müdürü irfan Akmehmet Tarafından Seminer verilmesidir. daha iyi pazarlama için bilgilendirmeler yapılacaktır.

Fakat bu organizeyi otel işletmecilerinin kendi bulunduğu ilde en az 30 Otel işletmeci olacak şekilde seminer yeri ayarlanırsa ''Otel Pazarlama Stratejileri'' hakkında daha geniş çaplı bir seminer İllere özel verilebilir. yalnız izlenimimiz durumunda şunu görüyoruzki şayet İşletmeci arkadaşlar istişare içinde olmazlarsa gerçekten bu durum gittikce zorlaşaktır ve ilerki zamanlarda iş işten geçmiş olacaktır. 

Seminer için bir yer ayarlamıyorsanız şayet Otelcenneti.com üyesi yapmaya çalışın ve sisteme üye oldukdan sonra sizler için eksik gördüğünüz özellikleri bize telefon veya e-mail Müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz sizler için Otelcenneti.com güncelleyebilir ve kullanımı kolay hale getirebiliriz.  

Tatil Sektörün'de Komisyonsuz ve Ücretsiz bir hizmet için. hep beraber el ele verme zamanıdır.