Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

7800 Çeşme Residence&Hotel  Otel Puanı : 4 1 kişi yorum yapmış.

7800 Çeşme Residence&Hotel
%80 1 misafir değerlendirdiFiyatı : 7800,00 ₺

Doğanın güzelliklerinin en iyi yaşandığı yerlerden biri olan Çeşme’de tatil yapmak isteyenler için çok özel imkanlar, kişiye özel hizmetler sunan 7800 Çeşme Residence&Hotel, tatil günlerinizin hayal ettiğinizden daha güzel geçmesini sağlamaktadır. Residence’nin geniş odalarında konakladığınızda deniz manzarasını izleyecek, iç huzuru yakalamanın eşsiz keyfi içinde, daha fazla vakit geçirmenin keyfini yakalayacaksınız. Tüm odalarında; banyo, televizyon, ücretsiz Wi-Fi saç kurutma makinesi ve aradığınız tüm hizmetleri bulabileceğiniz özelliklere sahip olması, zamanın daha güzel  geçmesini sağlayacaktır. Kalite ve hizmet adına beklediğinizden daha fazlasını bulabileceğiniz 7800 Çeşme Residence&Hotel, Çeşme’nin en güzel koylarından olan Boyalık koyu üzerine kurulmuştur. Bu sayede denize girmek istediğinizde kolaylıklar otelden çıkarak yazın doyumsuz keyfine ulaşabilirsiniz. Restoran, cafeterya gibi alanlara sahip olan mekanın kendine ait; yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, su eğlenceleri, fitness, spa merkezi, spor salonu gibi alanları da mevcuttur. Kalite ve müşteri memnuniyeti adına en iyi seçenekleri sizlere sunan otel ile hayatınızın en güzel tatilini gerçekleştireceksiniz.
Çeşme merkezinde ücretsiz otopark hizmetleri ve daha farklı alanlarıyla siz değerli konuklarına hizmet veren 7800 Çeşme Residence&Hotel, Adnan Menderes Havaalanına 90 KM. mesafededir

Otel Hakkında YorumlarPuana göre listeleTarihe göre listele

Odamız süperdi  4.0

Nezaket Y
Personel güler yüzlü ve misafirperver dört dörtlük hizmet, sıcacık bir ortam ve mükemmel ev sahipleri var buranın. Resepsiyonda duran Hande arkadaşıma yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bizlere vermiş olduğunuz oda gerçekten bence en güzeliydi ve bu konuda çok teşekkür ederim.
Nezaket Y16/06/2016 09:36:19