Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Yarım Pansiyon Nedir?

Yarım Pansiyon Nedir?

Yarım Pansiyon Nedir ? : 

Yarım Pansiyon, Otel, Pansiyon, Butik Otel, Apart Oteller de uygulanan sabah kahvaltısı ve akşam yemeği konaklama ücretine dahil olan müşteri ağırlama uygulamasıdır. 

Eğer Akşam yemeğini otel dışında yemek planınız varsa otele giriş esnasında ilgili Resepsiyon görevlisine Akşam Yemeği almamanız durumunda indirim yapıp yapamayacakları sorabilirsiniz.
Böyle bir soru yönelmek için kesinlikle utanmayınız çünkü bir çok otel oda kahvaltı ve yarım pansiyon olarak 2 farklı konsept sunabilmektedir.

YP Yarım Pansiyon Hakkında bilmeniz gerekenler.

  • Sabah kahvaltısında Çay ve Kahve hariç  Meyve / Portakal suyu vb. içecekler ilgili otelin Yıldızına bağlı olarak bazen ekstra ücrete tabii olabilir.
  • YP konaklamada  öğle yemeği dahil değildir!
  •  YP konaklamada akşam yemeğinde alınan içecekler fiyata dahil değildir! Bazı otellerde masalarda şişe su bulunabilir ve bu sular genelde ekstra ücrete tabidir!
  • Otellerde kahvaltı ve akşam yemeği genelde açık büfedir. Buna rağmen bir çok otel sezon durumuna veya otelin doluluk oranına bağlı olarak açık büfe yerine standart bir Kahvaltı ve Akşam yemeği verebilir!