Tatiliniz Cennet Olsun!
Hemen üye olun, tatilinize renk katın.

Öge Otel 2000  Otel Puanı : 3 2 kişi yorum yapmış.

Öge Otel 2000
%60 2 misafir değerlendirdiFiyatı : 0,00 ₺

Kaz Dağlarından yayılan oksijen ciğerlerinize dolarken siz eşsiz bir tatil yapacaksınız. Sahil kıyısında bulunan otelimizde ister Ege denizinin maviliklerine kulaç atarsınız, isterseniz otelimizin açık havuzunda aileniz ile birlikte eğlenirken dinlenirsiniz. Öge 2000 Hotel de Güler yüzlü ve tecrübeli personelimiz, kaliteli hizmet vermek üzere görevlendirilmiş olup, daima sizlerin hizmetinizdedir.

Kahvaltınızı ister odanızda isterseniz açık büfe olarak restoranımızda yiyerek güne zinde başlayabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeklerimiz alakart olarak sunulmakta olup, otelimizde snack bar mevcuttur. Tatiliniz boyunca araçlarınız özel otoparkımızda güvende olacaktır. Modern çizgilerin hakim olduğu odalarımızda tümü klimalı olup, ayrıca ihtiyaçlarınız için TV, mini bar, balkon ve ücretsiz Wİ-Fİ sizlere sunduğumuz hizmetlerimizdendir. Öge 2000 Hotel’ de gazetelerinizi okurken veya güneşlenirken barımızdan aldığınız içeceklerle ferahlayabilirsiniz. Size unutamayacağınız tatil vaat ediyoruz. 

Otel Hakkında YorumlarPuana göre listeleTarihe göre listele

mükemmel bir tatil için ideal.  5.0

Tezcan K
Otelin konumu,sakinliği,temizliği,yemeklerin lezzeti,personelin ilgisi ve güler yüzlülüğü, odaların konforu son derece başarılı. Aklınıza gelen ne hizmet varsa burada mevcut ve fiyata dahil sunulmaktadır. Sadece tek sıkıntı odada sıcak su birden kesildi ama çalışan arkadaşlar hemen el attı hallettiler. Bunun dışında kusursuz ve mükemmel bir tatil için ideal.
Tezcan K26/05/2016 12:23:09

tavsiye etmiyorum  1.0

Vedat G.
Yıllardır pansiyondan öteye gidemeyen tatil anılarımızı büyük bir otelle renklendirelim diye düşünerek bütçemizi zorlayarak Öge Otel 2000’e kıştan rezervasyon yaptırdık. Aileme farklı ve konforlu bir tatil yaşatacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşarken yazık ki sonu hüsran oldu. Denize sıfır, manzara masmavi tamam. Ama yemekler ve oda temizliği vasatın da altında. Resmen aç kaldık desem yeridir. Odalarda bırakın havlu çarşaf değiştirmeyi temizlemeye bile gelen giden olmadı bir hafta. O yataklarda nasıl yattık birde bize sorun. Sonunda “pansiyonun gözünü seveyim” diyerek döndük evimize. Eee demek ki neymiş; bildiğinden şaşmayacakmışsın.
Vedat G.31/01/2016 23:36:48